An Unbiased View of بیماری زخم های پروانه ای
An Unbiased View of بیماری زخم های پروانه ای
Blog Article
با ملایمت از مواد مرطوب کننده همچون وازلین بر روی پوست فرد بیمار مالش دهید.
نمی توان از بیماری پروانه ای جلوگیری کرد اما می توانید برای جلوگیری از تاول و عفونت، اقدام های لازم و محتاطانه ای که در بخش سلامت نمناک کامل شرح داده ایم را انجام دهید.
اشکال خفیف بیماری پروانه ممکن است با گذشت زمان بهتر شوند. برای درمان علائم آن به متخصص پوست مراجعه کنید. در بخش نوبتدهی سایت دکترتو امکان دریافت نوبت آنلاین یا حضوری از پزشک پوست و مو وجود دارد.
این وضعیت اغلب با وجود درمان پیشرفت می کند و گاهی موجب مشکلات جدی و مرگ خواهد شد.
بیماری پروانه ای بیماری است که سبب شکنندگی و تاول پوست میگردد. تاولها امکان دارد در پاسخ به آسیبهای جزئی، مثل گرما، مالش، خراشیدن یا چسبیدن نوار چسب به وجود آیند و در موارد شدید امکان دارد که تاول درون بدن مثل site لایه مخاطی دهان یا معده ایجاد گردد.
از متداولترین عوارض بیماری پروانهای میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
-علائم عفونت، از قبیل پوست گرم، قرمز، دردناک یا آماس کرده، وجود چرک و یا بوی بد از زخم و تب یا لرز
یک نمونه کوچک از خون گرفته می شود و برای آنالیز به آزمایشگاه ارسال می شود.
پزشک ممکن است به بیماری پروانه ای از ظاهر پوست بیمار مشکوک شود.او احتمالاً برای تایید تشخیص، آزمایش هایی را تجویز می کند. این موارد می توانند شامل موارد زیر باشند:
بزرگسالان و نوجوانان مبتلا به انواع ویژهای از بیماری پروانهای، در معرض ابتلا به یک نوع سرطان پوست به نام کارسینوم سلول سنگ فرشی میباشند.
در ادامه روشهای درمانی این بیماری را بیشتر توضیح خواهیم داد:
و یا می تونه به خاطر عدم دفع مدفوع باشه که احتمالش می تونه یبوست باشه.علل دیگه ای هم داره که با کولونوسکوپی با بیهوشی مشخص می شه.
چند بار به پزشک اطفال مراجعه کردم که میگن لبنیات نخور و منم نمیخورم متاسفانه پشت بچه ام پوستش ترک برداشته دکترا میگن حساسیت داره، از پماد ماستلا استفاده کردم کمی بهتر شده
خوب است بدانید آزمایش ژنتیکی مولکولی به منظور جهش در اکثر ژنهایی که با انواع گوناگون بیماری پروانهای همراه میباشد، از نظر بالینی در دسترس است.